Kể về ngôi nhà của em bằng Tiếng Anh gồm 4 đoạn văn mẫu tả ngôi nhà của em lớp 6, giúp các em học viên rèn luyện kỹ năng, biết viết một quãng văn ngắn bởi tiếng Anh về chủ đề tả ngôi nhà tiện lợi hơn.

Bạn đang xem: Viết đoạn văn bằng tiếng anh về ngôi nhà

*

Với 4 đoạn văn tả ngôi nhà bởi tiếng Anh tất cả dịch, tổng hợp các Từ vựng – Ngữ pháp tiếng Anh thường chạm mặt trong chủ thể ngôi nhà. Hy vọng để giúp đỡ các em càng ngày càng học giỏi môn giờ đồng hồ Anh lớp 6.


Kể về ngôi nhà của em bởi Tiếng Anh

Tiếng Anh

My house has 7 rooms. They are 2 bedrooms, 2 bathrooms, one living room, one kitchen, one hall. There is a light, a sofa, a window & two pictures, a chest of drawers in the living room. There is a bed, a wardrobe, a lamp, a desk, a computer, a bookshelf & a picture in my bedroom. My bathroom is next khổng lồ my bedroom. My parent’s bedroom has a bed, a lamp, a chest of drawers, a window and a picture. The bathroom is next to lớn my parents’ bedroom. There is a fridge, a sink, a cooker, a window, a cupboard in the kitchen. The hall is between the kitchen và the living room.

Tiếng Việt

Nhà tôi gồm bảy phòng. Có hai chống ngủ, hai nhà tắm, một phòng khách, một nhà bếp, một phòng lớn. Bao gồm một cây đèn, một ghế sofa, một cửa ngõ sổ, một tủ kéo trong chống khách. Có một chiếc giường, một tủ quần áo, một đèn ngủ, 1 bàn giấy, một lắp thêm vi tính, một kệ sách cùng một bức ảnh trong phòng ngủ của tôi. Phòng tắm giặt của tôi không tính phòng ngủ của tôi. Phòng ngủ ba chị em tôi có một cái giường, một đèn ngủ, một tủ kéo, một cửa sổ, và một bức tranh. Phòng tắm cạnh phòng để ngủ của họ. Gồm một tủ lạnh, một bồn rửa chén, một bếp, một cửa sổ và một tủ bát trong bên bếp. Phòng bự nằm giữa nhà bếp và chống khách.

Tả về ngôi nhà đất của em bằng Tiếng Anh

Tiếng Anh

I live in a small house with my family in the countryside. It looks quite old but I like it. There is a living room, a kitchen, a bath room and two bedrooms. In each room, there is an own unique design. In front of my house there is a small yard to lớn grow vegetables and many type of flowers. I live here with my parents and my sister. I love my house because it is always fresh and comfortable.

Tiếng Việt

Tôi sống tại một ngôi nhà nhỏ cùng gia đình ở nông thôn. Nó trông hơi cũ dẫu vậy tôi đam mê nó. Gồm một chống khách, một phòng bếp, một phòng tắm với hai phòng ngủ. Trong những phòng, đều sở hữu một kiến tạo riêng. Trước bên tôi, gồm một chiếc sân bé dại để trồng rau cùng nhiều nhiều loại hoa. Tôi sống ở đây cùng phụ huynh và chị gái. Tôi yêu ngôi nhà của chính bản thân mình vì nó luôn sạch sẽ cùng thoải mái.

Đoạn văn viết về ngôi nhà bằng tiếng Anh lớp 6

Tiếng Anh

Hello everyone, my name is Phuong. I was born và raised in the countryside. We don’t have many tall buildings here. My house is just a small house. However, I still love my house very much. There are 5 rooms in my house: a living room, a kitchen, bathroom & two bedrooms. The living room is designed simply. There is a phối of tables & chairs here. My grandfather used khổng lồ sit here drinking tea. In the center of the room is a large altar. Next to lớn the living room are two bedrooms. My parents’ bedroom and mine. I really like my bedroom. It is decorated with green & white furniture. A large bed will help me have a comfortable sleep. My family has lived in this house 20 year together. I love it

Tiếng Việt

Xin chào các bạn, Tôi thương hiệu Phương. Tôi xuất hiện và to lên làm việc nông thôn. Shop chúng tôi không có tương đối nhiều nhà cao tầng ở đây. Bên tôi chỉ là một ngôi công ty nhỏ. Tuy nhiên, tôi vẫn rất yêu ngôi nhà của mình. đơn vị tôi gồm 5 phòng: chống khách, bếp, chống tắm và hai chống ngủ, chống khách có thiết kế đơn giản. Ở đây bao gồm một cái bàn ghế. Ông tôi thường ngồi đây uống trà. ở chính giữa phòng là bàn thờ tổ tiên lớn. ở bên cạnh phòng khách hàng là hai phòng ngủ. Phòng để ngủ của phụ huynh tôi với của tôi. Tôi thực sự say đắm phòng ngủ của mình. Nó được trang trí với đồ nội thất greed color lá cây cùng trắng. Một mẫu giường lớn sẽ giúp tôi gồm một giấc mộng thoải mái. Mái ấm gia đình tôi sẽ sống trong khu nhà ở này 20 năm với nhau. Tôi yêu vị trí này.

Đoạn văn biểu đạt ngôi nhà bởi tiếng Anh

Tiếng Anh

My house is in a small countryside, & it is not very big compares khổng lồ the fruit garden behind it. It is a spacious house with only one floor with a big yard around. We have a big fence khổng lồ keep the hungry và curious kids outside of our fruit garden. There is a small path which leads from the gate to the living room, và there are a lot of decorating plants along that path. The living room is quite big with a phối of table và wooden sofa for the guests to sit. There are two big windows on both sides of the wall, and they bring light to our living room. In the corner is the altar which we use khổng lồ worship my great grandparents. Behind the living room are two bedrooms for my parents and I & a bathroom. The rest of the house which are kitchen và dining room are made from wood, & the floor is decorated with red tiles. My house is very simple, but it is the most comfortable place for me.

Tiếng Việt

Nhà tôi ở 1 vùng quê nhỏ, cùng nó khiêm tốn lắm so với khu vườn trái cây phía sau nó. Đó là một trong ngôi nhà rộng thoải mái chỉ gồm một tầng với một khoảng tầm sân rộng lớn xung quanh. Cửa hàng chúng tôi có một sản phẩm rào bự để giữ phần đông đứa trẻ em đói bụng và tò mò phía bên ngoài vườn trái cây của bọn chúng tôi. Gồm một bé đường nhỏ dẫn tự cổng vào chống khách, và có rất nhiều cây cảnh dọc theo con phố đó. Phòng tiếp khách khá rộng lớn với bộ bàn ghế sofa gỗ mang đến khách ngồi. Có hai cửa sổ lớn ở phía hai bên tường và bọn chúng mang ánh nắng cho gian phòng tiếp khách của bọn chúng tôi. Trong góc là bàn thờ cúng mà shop chúng tôi dùng để thờ ông bà núm của tôi. Đằng sau phòng tiếp khách là nhì phòng ngủ cho bố mẹ tôi với tôi và một chống tắm. Phần còn sót lại của khu nhà ở là nhà bếp và phòng ăn uống đều được thiết kế từ gỗ, và sàn nhà được trang trí bằng gạch lát màu sắc đỏ. đơn vị tôi rất đối kháng giản, nhưng sẽ là nơi dễ chịu nhất đối với tôi.

Bản quyền nội dung bài viết thuộc ngôi trường trung học ít nhiều Sóc Trăng. Phần đông hành vi coppy đều là gian lận.Nguồn phân tách sẻ: ngôi trường THPT thành phố Sóc Trăng (thptsoctrang.edu.vn)

*

chọn lớp toàn bộ Mẫu giáo Lớp 1 Lớp 2 Lớp 3 Lớp 4 Lớp 5 Lớp 6 Lớp 7 Lớp 8 Lớp 9 Lớp 10 Lớp 11 Lớp 12 ĐH - CĐ
lựa chọn môn toàn bộ Toán vật dụng lý Hóa học sinh học Ngữ văn giờ đồng hồ anh lịch sử hào hùng Địa lý Tin học công nghệ Giáo dục công dân Âm nhạc mỹ thuật Tiếng anh thí điểm lịch sử dân tộc và Địa lý thể dục Khoa học thoải mái và tự nhiên và xóm hội Đạo đức thủ công Quốc phòng bình yên Tiếng việt Khoa học tự nhiên và thoải mái
tất cả Toán vật dụng lý Hóa học sinh học Ngữ văn giờ đồng hồ anh lịch sử hào hùng Địa lý Tin học technology Giáo dục công dân Âm nhạc thẩm mỹ Tiếng anh thí điểm lịch sử dân tộc và Địa lý thể thao Khoa học thoải mái và tự nhiên và xã hội Đạo đức thủ công Quốc phòng bình an Tiếng việt Khoa học tự nhiên
*

*

*

Hello everyone!Today I"ll tell you about my house. I live in a big house in the countryside and it is very beautiful. It has a living room, a kitchen, three bedrooms và two bathrooms. In the living room, there is a table, four chairs, a television and an air conditioner. My bedroom is very nice. There is a computer, a bed, a lamp & two pictures on the wall. & a bookshelf above the table, some teddy bears on the bed và a wardrobe. The kitchen has a refrigerator, a stove & a sink. Next khổng lồ the kitchen is the bathroom. It has a shower, a washing machine and a tub. I love my house very much.Dịch:Chào phần lớn người!Hôm ni tôi đã nói với chúng ta về bên tôi. Tôi sống trong một ngôi nhà béo ở nông thôn và nó siêu đẹp. Nó gồm một phòng khách, bên bếp, cha phòng ngủ cùng hai chống tắm. Trong phòng khách, có một bảng, bốn cái ghế, một tivi và một sản phẩm công nghệ điều hòa. Chống ngủ của tớ rất đẹp. Tất cả một đồ vật tính, một chiếc giường, một cái đèn và hai bức tranh trên tường. Cùng một kệ sách sinh sống trên bàn, một trong những gấu bông trên giường với tủ quần áo. Những nhà bếp có tủ lạnh, nhà bếp và chậu rửa. Sau đó là nhà bếp là phòng tắm. Nó có vòi sen, thiết bị giặt với một bồn tắm. Tôi yêu đơn vị tôi siêu nhiều.

1.543435+1 nếu như thích, -1 nếu như không thích

có thể cho em biết nhà ở trên mây viết bằng Tiếng Anh?
Năng nĩ á

587467+1 ví như thích, -1 nếu không thích

No

i live with my family in the đô thị . My house is very big và beautiful . In front of my house , there is a small lake & a beautiful park . Behind the house there skyscaraper lớn the left of my house . There is a big school and a police stasion in my house it has 3 rooms :a livingroom , ..................................................................tu viet nha . Teo ji ko hieu hoi minh

404426+1 ví như thích, -1 nếu không thích

No

​giờ thì không có thời gian mà dịch đến ok chứ

200448+1 trường hợp thích, -1 nếu như không thích

No

Nonname đọc sai rồi.Tui thấy đề ghi là ""Viết một đoạn văn ngắn về khu nhà ở MƠ ƯỚC của em bằng tiếng Anh"".

286314+1 ví như thích, -1 còn nếu không thích

No

Nonname phát âm sai rồi.Tui thấy đề ghi là ""Viết một quãng văn ngắn về khu nhà ở MƠ ƯỚC của em bằng tiếng Anh"".

221298+1 nếu như thích, -1 nếu không thích

No

I live in a house at ____(Bạn từ điền tên con đường vào nhé!) street with my family. My house is small but it is very beautiful. It has 3 bed room, one for my parent, one for my sister ( hay những brother, tùy các bạn chọn thôi) & one for me. The living room is small but it is very nice and the kitchen is very convenient. My house also has a small garden with some trees và flowers that my father is planted. My house isn"t large but it very beautiful, & I enjoy it very much.Tôi sinh sống trong một ngôi nhà ở đường ___ với mái ấm gia đình của tôi. Nhà của tôi thì nhỏ dại nhưng nó siêu đẹp. Nó gồm tất cả 3 phòng ngủ, 1 mang lại ba bà bầu tôi, 1 mang lại chị tôi ( hoặc anh, em trai) cùng 1 mang lại tôi. Phòng khách thì bé dại nhưng vô cùng đẹp và 1 nhà bếp rất một thể lợi. Công ty tôi còn có một cái vườn nhỏ với 1 vài ba cây với hoa do tía ôi trồng. đơn vị tôi ko rộng nhưng mà nó khôn xiết đẹp, và tôi thích nó những lắm!Mình dịch ra tiếng việt lun để chúng ta dễ sửa. Kính chào bạn!

517213+1 nếu thích, -1 nếu không thích

1. My favourite cartoon character is Doreamon​​2. I think everybody know what it is3. I story of doreamon very much

129256+1 nếu như thích, -1 còn nếu như không thích

nhìn chẳng phát âm gì cả

95273+1 trường hợp thích, -1 còn nếu như không thích

No

Hung Vuong street

100223+1 giả dụ thích, -1 còn nếu không thích

No

có thể đến em biết ngôi nhà tại trên núi k

126213+1 trường hợp thích, -1 nếu không thích

No

màu nhan sắc của ngôi nhà

111210+1 trường hợp thích, -1 còn nếu không thích

*

466171+1 nếu như thích, -1 còn nếu như không thích

No

ngắn quá! Viết dài hơn coi

108243+1 ví như thích, -1 nếu như không thích

tại sao chúng ta ko viết dài ra hơn nữa đc nhỉ

108214+1 ví như thích, -1 còn nếu như không thích

có thể viết đến nó dài thêm hơn nữa tí được ko, nó so với mức tưởng tượng cùa mik rùi đấy

101190+1 nếu như thích, -1 nếu như không thích

chịu

73190+1 giả dụ thích, -1 nếu không thích

tuy hay nhưng dường như hơi kĩ

73157+1 nếu như thích, -1 còn nếu như không thích

No

Quá đỉnh !

79141+1 ví như thích, -1 nếu như không thích

No

ai hoàn toàn có thể viết cho chính mình ngôi nhà xung quanh vũ trụ ko ạk

91143+1 trường hợp thích, -1 còn nếu không thích

No

Cậu hoàn toàn có thể viết cho doanh nghiệp ngôi nhà ao ước bằng giờ Anh ý

71135+1 nếu như thích, -1 nếu không thích

No

Ngôi nhà mong ước cơ mà, phát âm sai rùi

74114+1 trường hợp thích, -1 còn nếu như không thích

No

trời ơi dễ vậy

48118+1 nếu như thích, -1 nếu không thích

hay

58106+1 giả dụ thích, -1 còn nếu như không thích

Mình viết công ty trên trời cơ (ko phải trên mây,lơ lửng ý)

50117+1 giả dụ thích, -1 còn nếu như không thích

My dream house is a big castle.It is smart house,is can bởi anythings I want. My house is on my island.There are have many room:gym,living room,game room,bedroom,...( ai yêu thích j điền thêm nhé ). Behind the castle í a smart garden with a lot of tree and flower,next to lớn the gảden is a big swimming pool. My house has hy-tech robots lớn help me vày house work (mình chỉ viết lưu ý đến trên đây thôi, ko tuyệt lắm nên có thể để tham khảo)

16895+1 giả dụ thích, -1 nếu như không thích

No

viết mang lại tôi 1 bài bác tiếng anh về căn phòng ao ước của mình

54113+1 nếu như thích, -1 nếu không thích

Có thể viết 1 bài xích văn khác mà gồm rô bốt công nghệ cao giỏi không?

5398+1 giả dụ thích, -1 nếu như không thích

No

mình ước ao ngôi bên trong tương lai.

4996+1 nếu như thích, -1 nếu như không thích

No

anh oi viet bai van noi ve su tien dung cua robot di

3185+1 trường hợp thích, -1 còn nếu như không thích

No

ngôi công ty mơ ước sau này cơ mà lại !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4286+1 giả dụ thích, -1 nếu không thích

No

TẠM ĐƯỢC !

3688+1 ví như thích, -1 nếu không thích

No

TỆ QUÁ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41118+1 nếu như thích, -1 còn nếu như không thích

No

Bài làm:My dream house is a large villa. It is near the coast, surrounded by rows of coconut trees và the xanh sea. There are sixteen rooms in my house & half of them for relaxation & entertainment. It has a big garage so that I can store my super cars trere. My house has wind nguồn or solar energy. I use hi-tech and automa machines such as a smart clock, morden fridge, automa dishwasher và washing machine. They can be controlled by voice và help me tell the time, forecast weather, preserve food & wash dishes and clothes. There is a super smart TV in my house. I might surf the internet, watch my favourite TV programme from space or liên hệ friends on other planets by this fantasic TV. I might aloso join online classes on TV & not have to go khổng lồ school.Bản dịch:Ngôi nhà mơ ước của tôi là 1 biệt thự lớn. Nó gần bờ biển, bao quang đãng bởi hàng dừa và biển xanh. Có 16 phòng vào nhà của tôi và 1 nửa trong số chúng để thư giãn và giải trí. Nó có một nhà để xe cộ lớn để tôi có thể lưu trữ siêu xe của tôi ở đó. Nhà tôi có điện gió hoặc năng lượng mặt trời. Tôi sử dung máy móc công nghệ cao và tự động như đồng hồ thông minh, tủ lạnh hiện đại, máy rửa chén tự động và máy giặt. Chúng có thể được kiểm soát bằng giọng nói và giúp tôi nói thời gian, dự báo thời tiết, bảo quản thức ăn và rửa chén đĩa, quần áo. Có một chiếc TV khôn cùng thông minh vào nhà tôi. Tôi có thể lướt internet, coi chương trình truyền hình yêu thương thích của tôi từ không khí hoặc liên hệ với bạn bè trên các hành tinh khác của TV tuyệt vời này. Tôi cũng có thể tham gia các lớp học trực tuyến trên TV và ko phải đi học.Dở lắm đừng ném đá nha! :))#Nguồn: sao chép.

43656+1 ví như thích, -1 nếu không thích

No

it wa vdai hon ik

3969+1 giả dụ thích, -1 còn nếu như không thích

MƠ ƯỚC

4550+1 giả dụ thích, -1 nếu không thích

No

Vai

3764+1 nếu thích, -1 nếu như không thích

*

Ngôi đơn vị "MƠ ƯỚC"sai đề rồi

4881+1 ví như thích, -1 nếu như không thích

*

Ngôi đơn vị "MƠ ƯỚC"sai đề rồi

4881+1 nếu như thích, -1 còn nếu không thích

Viết giùm bản thân đoạn văn về đồng hồ thông minh nha

4349+1 nếu thích, -1 còn nếu không thích

My future house will be a UFO. It will be in space. It wts in the house.They wiill house thirty rooms.It will be surrounded by starts.There will be some robots in the house.They will help me do the housework, such as: cleaning, the floors, cooking meal, looking after the chirlden working clothes anh feeding the dog. I will love it very much

13254+1 nếu thích, -1 nếu không thích

Dở lắm

2578+1 trường hợp thích, -1 nếu như không thích

No

very great

4444+1 nếu thích, -1 nếu như không thích

*

My dream house is a big castle. It is smart house,is can do anythings I want. My house is on my island. There are have many room: gym, living room, trò chơi room, bedroom,...( ai ưa thích j điền thêm nhé ). Behind the castle í a smart garden with a lot of tree & flower, next lớn the garden is a big swimming pool. My house has hy-tech robots to lớn help me bởi vì house work (mình chỉ viết lưu ý đến trên đây thôi, ko tuyệt lắm nên chỉ để tham khảo)dịch nhé

8351+1 giả dụ thích, -1 nếu như không thích

No

My dream house is a large villa. It is near the coast, surrounded by rows of coconut trees and the xanh sea. There are sixteen rooms in my house và half of them for relaxation and entertainment. It has a big garage so that I can store my super cars trere. My house has wind power or solar energy. I use hi-tech & automa machines such as a smart clock, morden fridge, automa dishwasher & washing machine. They can be controlled by voice and help me tell the time, forecast weather, preserve food và wash dishes và clothes. There is a super smart TV in my house. I might surf the internet, watch my favourite TV programme from space or tương tác friends on other planets by this fantasic TV. I might aloso join online classes on TV and not have khổng lồ go to lớn school.It will be in space. It wts in the house.They wiill house thirty rooms.It will be surrounded by starts.There will be some robots in the house.They will help me bởi the housework, such as: cleaning, the floors, cooking meal, looking after the chirlden working clothes anh feeding the dog. I will love it very much.In the living room, there is a table, four chairs, a television & an air conditioner. My bedroom is very nice. There is a computer, a bed, a lamp and two pictures on the wall. & a bookshelf above the table, some teddy bears on the bed và a wardrobe. The kitchen has a refrigerator, a stove and a sink. Next to the kitchen is the bathroom. It has a shower, a washing machine & a tub. I love my house.dug nem da tui nha

10634+1 nếu như thích, -1 nếu không thích

No

hello every body! my name is ..... I,m .....years old. Now, i wants to lớn talk about my house in the future. My future house will be in the city. It will be surrouded by a large flower garden and a short tree..There will be a swimming pool & a statue in front & a super smart car behind the house, it help me drive with my friend play aroud the word in the summer vacation.I will have a helicopter on the roof so that i can fly to lớn shool.My future house will have solar enery.Ther will be some robots in my house it help me vị the housework as clean the floors, cook meals, wash the flowers and feel the dogs anh cats.I will have a big screen for me khổng lồ watch movies will also be a fish tank. When it is swiched of i can see my pet fish swim happily in it. I love my house in the future very much. Good bye thank you for your listening

5733+1 nếu thích, -1 còn nếu không thích

No

Topic nói về ngôi đơn vị mơ ước:My future house will be a villa. It will be by the sea because I a quiet place & sea views. It will surrounded by blue sea and tall trees. My future house will have eleven rooms : a living room for me to lớn watch TV, two bedrooms for me to sleep, a thể hình for me to vì chưng exercise in the morning, a library for me to lớn read books và stories in the afternoon, a kitchen for me lớn cook, a dinning room for me to eat food and drinks, 2 bathrooms for me to lớn relax myself, a cinema for me to watch new movies & a music room for me to play the instruments in my không tính phí time.In front of the house there will be a big garden with a lot of fruit trees & flowers. There will be a swimming pool và a large playground behind the house. To lớn the left of the house is a small pond where I can raise fish.My future house will have solar energy and wind energy. There will have two robots in the house. They will help me to vày the housework such as: cooking meals, watering the flowers, cleaning our house,...I will have a super smart TV in my house. It will help me lớn self-study at home, tương tác my friends & order food from the supermarkets.I will have some modern sport equipment lớn help me keep fit.I think I will live comfortably and happily in my future house. I hope my dream will come true soon.

7224+1 trường hợp thích, -1 nếu không thích

My future house will be on the mountain .It will be surrounded by tall trees .There will bea swimming pool in front và a large flower garden be hind the house .there will be 30 rooms in my house . The house might have a wireless TV khổng lồ watch TV programmes from space .There will be some robots in the house .They will help me vì the homework ,such as cleaning the floors,cooking meals,washing clothes,watering the flowers và feeding the dogs & cats .I will have a super smart TV in my house .It will help me surf the internet ,send and receive my e mails, and tương tác my friends on other planets .It will also help me order food from the supermarket .I love dream house in the future.

8022+1 trường hợp thích, -1 nếu không thích

No

hay

2531+1 giả dụ thích, -1 còn nếu không thích

No

T​​here are many programmes on tv but i cartoon best. It is on vtv1. This programmes shows many good cartoon in vietnam & around the world. I this programmes because it is funny exciting. It is table for children

3635+1 ví như thích, -1 còn nếu không thích

in future, my house is a palace on the moon. It is very beautiful. There will be a large flower garden in front of và a big swimming pool behind.my future house will have solar energy. There will be some robot in my house.it is will help do housework.i will have a smart clock for me turn facebook.hay thì nhớ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7752+1 nếu như thích, -1 còn nếu như không thích

No

ko hieuthanh nhung

1346+1 ví như thích, -1 còn nếu không thích

nny....

1240+1 giả dụ thích, -1 nếu như không thích

hay

2036+1 nếu thích, -1 còn nếu như không thích

*

Hello everybody , My name is Đinh Phương Anh. I"m in 6 grade at Son Trach Secondary Shool
Today , I"m very happy to lớn tell you about my dream house
My dream house is a villa house in a hồ chí minh City . It í near the sea . There are 10 rooms , such as :4 bedrooms , a room khổng lồ relax , Kitchen room , 2 bathrooms , dining room , living room.In the living room , there is a televison , table , sofa , Mini fridge, air conditioner . In my bedroom , there í a laptop , air conditiner , a lamp , a desk , a wradrobe , a bookshelf ,......ect . In the kitchen , there is a fridge , a table , a 4 chair , a sink , a pan , a cupboard ,......... Ect . The bathrooms have a sink , a nhà wc , a tub , a washing machine ,...ect. In the room to relax í have a bookshelf , gym gear , game , a tivi, a fans , a mini fridgde ,............ect
Everytime , I go khổng lồ school í crazy , I will go khổng lồ the relax to lớn think and happy.And you can play badminton , basketball, chess , ect . I LOVE MY DREAM HOUSE SO MUCHMọi fan ơi từ bỏ dịch nha
Dịch mất thời hạn quá nên mình ko dich nha mọi người .Nếu mọi tín đồ thấy giỏi thì nhớ cho bạn nha mọi fan nha ..................iu iu .........iu iu
Dù hơi xàm tuy nhiên mọi người đùng ném đá bản thân nha mn.

6077+1 nếu thích, -1 còn nếu như không thích

My dream is lớn have a villa home. Outside is a big gate. When you go in, you will see a large yard and lots of flowers. When you enter the house, the first room you see will be a hall. . Next to lớn the living room is a sofa, two tables, lamps, cabinets, television. Fully equipped kitchen: 3 kitchens, dishwasher, 2 ovens,.. Khổng lồ the second floor will be the bedroom and the toilet. Bedrooms have bunk beds, lamps, paintings, bookshelves, air conditioning. Next lớn the bathroom is a bathtub, toilet, hand basin, handkerchief. Up khổng lồ the roof floor, you will find: four chairs, bookshelf, a table, a rug, fireplace. Behind the house there is a swimming pool, 2 chairs, a table, umbrella, 4 flowers & some toys. That is the mansion that I want.Ước mơ của tôi là tất cả một khu nhà ở biệt thự. Bên phía ngoài là một cổng lớn. Khi bạn đi vào, bạn sẽ thấy một sân rộng lớn và tương đối nhiều hoa. Khi bạn vào nhà, phòng trước tiên bạn thấy được sẽ là 1 trong hội trường. . Sát bên phòng khách là ghế sofa, nhị bàn, đèn, tủ, ti vi. Nhà bếp không thiếu tiện nghi: 3 bên bếp, đồ vật rửa chén, 2 lò nướng. Lên tầng hai đang là phòng ngủ với nhà vệ sinh. Chống ngủ tất cả giường tầng, đèn, tranh, giá bán sách, điều hòa không khí. Bên cạnh phòng tắm rửa là bồn tắm, nhà vệ sinh, bồn rửa tay, khăn tay. Lên đến tầng mái, bạn sẽ tìm thấy: tư ghế, giá chỉ sách, bàn, thảm, lò sưởi. Đằng sau ngôi nhà bao gồm bể bơi, 2 chiếc ghế,1 mẫu bàn, 1 chiếc ô, 4 bồn cây hoa với có một số đồ chơi. Đó đó là ngôi nhà nhà biệt thự mà tôi mong mỏi ước.

7320+1 nếu như thích, -1 nếu như không thích

No

-Type of house: a large villa-Location: near the coast-Number of rooms: 16 rooms-Surroundings: coconut trees và blue sea-Appliances in the room: smart clock, modern fridge, automa

dishwasher, automa washing machine, super smart TV

My dream house is a large villa. It is near the coast, surrounded by rows of coconut trees và the xanh sea. There are sixteen rooms in my house and half of them for relaxation & entertainment. It has a big garage so that I can store my super cars there. My house has wind nguồn or solar energy. I use hi-tech và automa machines such as a smart clock, modern fridge, automa dishwasher và washing machine. They can be controlled by voice & help me tell the time, forecast weather, preserve food và wash dishes and clothes. There is a super smart TV in my house. I might surf the internet, watch my favourite TV programmes from space or liên hệ friends on other planets by this fantas TV. I might also join online classes on TV & not have khổng lồ go to school.

2632+1 ví như thích, -1 còn nếu không thích

*

Everyone dreams are beautiful, no matter how small or large, whether in money or money bags. Architecture and House Beautiful has contributed in no small merit to lớn house more beautiful Vietnam added.For me, long time track House Beautiful Publications, learn, watch, taste changes constantly ... Now I know I prefer the modern style, straight road in definition, the door wide high , colored lights. All in all overall non-standard & very simple, comfortable, but strange, beautiful và durable. Selected interior decoration kiến thiết style of modern Asia, little furniture, just to meet daily needs, but each thành phầm must be charming and unique.I was very interested in the position of the stairs, it serves as a flexible life should be safe, bright, wide enough to lớn walk, carry easy, rested legs, stairs should not flaunt picky.There are two seats previously less concerned Vietnam, now has other kitchen và bathroom. I love the spacious kitchen, decorating fun enough for family gatherings over meals daily. Kitchen is a cozy place in your home. Where close family, expressing emotions with a favorite food, and children have the opportunity to lớn learn to eat, learn lớn speak, learning packages, learn to xuất hiện ...Also the bathroom is now not only khổng lồ bathe that part much more. Shower as the old style: fast, compact, less expensive; bath tub is relaxing, takes time (and more money) but the shower feeling well. Each bathroom each different creative, bath seats in the house now in Vietnam did not thua trận any of the beautiful 5 star hotel.Home is much more room as bedrooms, living room, reserve, miscellaneous office storage ... The skill of the architect is to lớn arrange appropriate space for all.Tables vị not know how much detail is enough, each person has their own tastes, everyone is right, depending on personality. However, it is important khổng lồ have enough money problems, things are more talented architect, reputable contractors for coordination of the three parties agreed to lớn a new building is nice. That"s labor force works, the mind of many workers. So, do not save that for sloppy construction & poor quality, the consequences will be repaired later. NẾU CÁC BẠN THẤY tốt THÌ K mang lại MIK NHÉ

6726+1 giả dụ thích, -1 nếu như không thích

*

Everyone dreams are beautiful, no matter how small or large, whether in money or money bags. Architecture and House Beautiful has contributed in no small merit to house more beautiful Vietnam added.For me, long time track House Beautiful Publications, learn, watch, taste changes constantly ... Now I know I prefer the modern style, straight road in definition, the door wide high , colored lights. All in all overall non-standard và very simple, comfortable, but strange, beautiful và durable. Selected interior decoration kiến thiết style of modern Asia, little furniture, just lớn meet daily needs, but each thành quả must be charming and unique.I was very interested in the position of the stairs, it serves as a flexible life should be safe, bright, wide enough to lớn walk, carry easy, rested legs, stairs should not flaunt picky.There are two seats previously less concerned Vietnam, now has other kitchen & bathroom. I love the spacious kitchen, decorating fun enough for family gatherings over meals daily. Kitchen is a cozy place in your home. Where close family, expressing emotions with a favorite food, and children have the opportunity khổng lồ learn khổng lồ eat, learn to lớn speak, learning packages, learn to xuất hiện ...Also the bathroom is now not only lớn bathe that part much more. Shower as the old style: fast, compact, less expensive; bath tub is relaxing, takes time (and more money) but the shower feeling well. Each bathroom each different creative, bath seats in the house now in Vietnam did not thua thảm any of the beautiful 5 star hotel.Home is much more room as bedrooms, living room, reserve, miscellaneous office storage ... The skill of the architect is lớn arrange appropriate space for all.Tables vị not know how much detail is enough, each person has their own tastes, everyone is right, depending on personality. However, it is important khổng lồ have enough money problems, things are more talented architect, reputable contractors for coordination of the three parties agreed to lớn a new building is nice. That"s labor force works, the mind of many workers. So, vì not save that for sloppy construction & poor quality, the consequences will be repaired later. NẾU CÁC BẠN THẤY hay THI K mang đến MIK NHÉ ĐỂ MIK CÓ ĐỘNG LƯC SAO CHEP THÊM

4831+1 nếu thích, -1 còn nếu không thích

my name is tuyet,my future house will be a villa.it"s will be very large and beutiful.i want to have a big library next to my house.sometimes i can read books in there.my house will have an amusemant park on the top of my house.in my free time i will take my friends khổng lồ my house to lớn play video clip games.my favourite pet is a little tiger,i will make a big house for it.my garden will have many black roses because i đen roses.i the wealth so maybe i will have some cars for my garage.and i want a robot,too,it can cook,do housework and help me vày my homework.this is my dream house,a villa,what about you?.

2726+1 nếu như thích, -1 còn nếu như không thích

No

hay

1820+1 nếu thích, -1 nếu như không thích

*

Ai viết dài ra hơn được ko?

1021+1 trường hợp thích, -1 còn nếu không thích

No

bài này khó wá!

722+1 nếu thích, -1 còn nếu không thích

chán thừa . Chẳng có bài xích nào dễ nắm bắt hơn ư

626+1 giả dụ thích, -1 nếu như không thích

No

hello, my name is linh.my school is aboarding school in hà nội.My school is painter yellow.There are many teachers.Everyboody has a amera & there is a music room & every table a piano.There is a library room computer room and a football pitch,multi-purpose room and a private play ground.the school also has rows of trees and flowers.That is what about my school.I love my school very much

1716+1 giả dụ thích, -1 nếu không thích

*

My dream house is a large villa. It is near the coast, surrounded by rows of coconut trees and the blue sea. There are sixteen rooms in my house & half of them for relaxation & entertainment. It has a big garage so that I can store my super cars trere. My house has wind nguồn or solar energy. I use hi-tech và automa machines such as a smart clock, morden fridge, automa dishwasher & washing machine. They can be controlled by voice and help me tell the time, forecast weather, preserve food & wash dishes & clothes. There is a super smart TV in my house. I might surf the internet, watch my favourite TV programme from space or tương tác friends on other planets by this fantasic TV. I might aloso join online classes on TV & not have lớn go to lớn school. It will be in space. It wts in the house.They wiill house thirty rooms.It will be surrounded by starts.There will be some robots in the house.They will help me vì the housework, such as: cleaning, the floors, cooking meal, looking after the chirlden working clothes anh feeding the dog. I will love it very much. In the living room, there is a table, four chairs, a television & an air conditioner. My bedroom is very nice. There is a computer, a bed, a lamp và two pictures on the wall. And a bookshelf above the table, some teddy bears on the bed & a wardrobe. The kitchen has a refrigerator, a stove and a sink. Next lớn the kitchen is the bathroom. It has a shower, a washing machine và a tub. I love my house.

2516+1 giả dụ thích, -1 nếu không thích

*

Topic nói tới ngôi nhà mơ ước:My future house will be a villa. It will be by the sea because I a quiet place and sea views. It will surrounded by xanh sea and tall trees. My future house will have eleven rooms : a living room for me to lớn watch TV, two bedrooms for me to sleep, a gym for me to vày exercise in the morning, a library for me to lớn read books and stories in the afternoon, a kitchen for me to lớn cook, a dinning room for me khổng lồ eat food and drinks, 2 bathrooms for me lớn relax myself, a cinema for me to lớn watch new movies và a music room for me lớn play the instruments in my không lấy phí time.In front of the house there will be a big garden with a lot of fruit trees & flowers. There will be a swimming pool & a large playground behind the house. Lớn the left of the house is a small pond where I can raise fish.My future house will have solar energy & wind energy. There will have two robots in the house. They will help me to bởi the housework such as: cooking meals, watering the flowers, cleaning our house,...I will have a super smart TV in my house. It will help me to lớn self-study at home, liên hệ my friends và order food from the supermarkets.I will have some modern thể thao equipment khổng lồ help me keep fit.I think I will live comfortably & happily in my future house. I hope my dream will come true soon.Hoặc
My dream house is a large villa. It is near the coast, surrounded by rows of coconut trees và the blue sea. There are sixteen rooms in my house and half of them for relaxation and entertainment. It has a big garage so that I can store my super cars trere. My house has wind power nguồn or solar energy. I use hi-tech and automa machines such as a smart clock, morden fridge, automa dishwasher và washing machine. They can be controlled by voice & help me tell the time, forecast weather, preserve food and wash dishes and clothes. There is a super smart TV in my house. I might surf the internet, watch my favourite TV programme from space or liên hệ friends on other planets by this fantasic TV. I might aloso join online classes on TV & not have lớn go khổng lồ school. It will be in space. It wts in the house.They wiill house thirty rooms.It will be surrounded by starts.There will be some robots in the house.They will help me bởi the housework, such as: cleaning, the floors, cooking meal, looking after the chirlden working clothes anh feeding the dog. I will love it very much. In the living room, there is a table, four chairs, a television and an air conditioner. My bedroom is very nice. There is a computer, a bed, a lamp và two pictures on the wall. Và a bookshelf above the table, some teddy bears on the bed và a wardrobe. The kitchen has a refrigerator, a stove và a sink. Next khổng lồ the kitchen is the bathroom. It has a shower, a washing machine và a tub. I love my house.

2915+1 ví như thích, -1 còn nếu như không thích

No

các bài bác trên cũng hay thoi

528+1 giả dụ thích, -1 còn nếu không thích

No

Ghê Ghê

721+1 ví như thích, -1 nếu như không thích

hay thank you .Vậy mai gồm điểm 10 rồi

624+1 trường hợp thích, -1 còn nếu không thích

hay thank

523+1 nếu thích, -1 còn nếu không thích

thank

520+1 ví như thích, -1 nếu như không thích

No

Chuẩn không đề xuất chỉnh

814+1 nếu như thích, -1 còn nếu không thích

No

Không hay chút nào hết bài bác văn tệ quá

524+1 nếu như thích, -1 còn nếu không thích

*

Có bài nào ngắn ko khoảng 4-5 mẫu ý

512+1 giả dụ thích, -1 nếu như không thích

*

Hello teacher! My name is …. .I am thirteen years old, I am a student in class seven A at Kim Long secondary school .Today I will tell you about my dream house. My dream house is a big villa on the small island, it surrounded by row of coconuts, tall trees and blue sea. My house has three floors & there are nineteen rooms in my house one of them for relaxation or entertainment. There is a big swimming pool in front of my house. My house has wind power nguồn or solar energy. I use hi-tech and automa machines such as a smart clock, modern fridge, automa dish washer, washing machines và others machines. There is a smart robot, it can be controlled by voice and it helps me vì works. There is a hi-tech air conditioner, it helps me change the indoor temperature. There is a hi-tech và smart helicopter, it has wind power and it can be controlled by voice too, so I can go everywhere easily .This is my dream house. Thank are listening!

BẢN DỊCH:

Xin xin chào thầy(cô giáo)! tên tôi là …. Tôi mười bố tuổi, tôi là một học sinh lớp 7 A sinh sống trường trung học tập Kim Long. Từ bây giờ tôi sẽ kể cho bạn nghe về ngôi nhà mơ ước của tôi. Ngôi nhà ao ước của tôi là 1 trong biệt thự mập trên quần đảo nhỏ, bảo phủ bởi hàng dừa, cây cao và đại dương xanh. Bên tôi có cha tầng và tất cả mười chín chống trong công ty tôi một trong số đó để thư giãn hoặc giải trí. Gồm một hồ nước bơi to ở phía trước đơn vị tôi. Công ty tôi có năng lượng gió hoặc năng lượng mặt trời. Tôi sử dụng các máy technology cao và tự động hóa như đồng hồ đeo tay thông minh, tủ lạnh hiện đại, vật dụng giặt tự động, đồ vật giặt và những máy khác. Có một robot thông minh, nó hoàn toàn có thể được tinh chỉnh bằng giọng nói và nó giúp tôi có tác dụng việc. Bao gồm một cân bằng không khí technology cao, nó giúp tôi thay đổi nhiệt độ trong nhà. Có một máy cất cánh trực thăng công nghệ cao cùng thông minh, nó bao gồm sức gió cùng nó hoàn toàn có thể được tinh chỉnh bằng giọng nói, bởi vì vậy tôi có thể dễ dàng đi mọi nơi. Đây là ngôi nhà mong ước của tôi. Cảm ơn đã lắng nghe!

1810+1 nếu thích, -1 nếu không thích

*

bạn
No
Name.80472, bạn
No
Name.23178 và chúng ta No
Name.17917sorry chúng ta Ngọc Anh trằn mình nhầm bạn với Nguyễn Quỳnh Lam rằng bạn xào luộc bài ở
Link:https://www.tienganh123.com/tieng-anh-lop-6-sach-moi-bai-10-ky-nang/19165-viet-ve-ngoi-nha-mo-uoc.html

711+1 nếu thích, -1 còn nếu không thích

chả tháy tốt ở điểm nào

59+1 nếu như thích, -1 nếu không thích

Tiếng Anh:Here I want khổng lồ tell everyone about my dream home. My dream house is painted trắng because this is a bright color. Inside has 2 floors. The first floor has a living room, a worship room, a kitchen và a bathroom. The second floor has 2 bedrooms, a bathroom & a drying yard. Outside the house will plant more flowers, trees, grass và will địa chỉ cửa hàng a white swing. That is my dream home
Tiếng Việt:Ở trên đây tôi ý muốn nói với đa số người về ngôi nhà ao ước của tôi. Ngôi nhà mong ước của tôi được sơn màu trắng vì đây là màu sáng. Phía bên trong có 2 tầng. Tầng 1 có chống khách, phòng thờ cúng, khu nhà bếp và phòng tắm. Tầng hai bao gồm 2 chống ngủ, một chống tắm và một sảnh phơi khô. Bên phía ngoài ngôi nhà đang trồng thêm hoa, cây cối, cỏ với sẽ thêm một vung trắng. Đó là ngôi nhà mong ước của tôi

911+1 giả dụ thích, -1 nếu như không thích

No

Tớ coa đoạn văn hay mà lại dài nữa, các bạn có ý muốn ko nhằm tớ đăng cho bởi vì đoạn văn dài phải mất khá nhiều thời gian. Ví như bn đăng kí thì phản hồi nha đề mk còn bt

510+1 trường hợp thích, -1 nếu như không thích

*

It will be a great joy or happiness for everyone if we can own a house designed by ourselves. A house in my dream is not necessarily a large house, as long as it fits my style và character. A house located on the outskirts of town will be very suitable for me to enjoy a serene life. It will be a two- storey house facing west-south side. Moreover, my house can not be lack of a large garden surrounded by thousands of different colors of flowers and fruits. I it the most when having a breakfast or enjoying night views in my own garden. Simplicity is beauty, this explains why I would prefer an airy space rather than a well- equipped house. However, the house should have basic necessities in the kitchen & bathroom to serve all my demands in daily life. In addition, I will use bright color tones for the whole house, especially my bedroom to lớn make it more spacious. My bedroom will be more perfect và ideal if it has a balcony where i could smell the fragrance from the garden as well as enjoy the sound of the birds in the morning. Besides, I also have an intention of having a small garage & storage. In conclusion, nothing but a suitable house for my lifestyles will fulfill my future dream.

76+1 nếu thích, -1 nếu không thích

*

Nothing but owning a perfect and dreamy house to lớn relax after a bức xúc filled day will give me real comfort và great pleasure. I would to lớn have a large, fully-furnished house, where I can enjoy amazing & comfortable moments with my loved ones. I am fond of having a large roof of the house in order to have a small garden on the roof with some kinds of plants và different colors of flowers. Moreover, in front of the house should stand a large garden with open space, so that I can freely organize some outdoor activities và family parties in my own garden. In addition to, the back garden should be large, so I can have enough space to lớn build a swimming pool. Staying in a well- equipped house will help my family have a better living lifestyle, so I want my house should have best quality fitting and modern appliances. The main màu sắc tone I use inside my house will be blue- the màu sắc symbolizes harmony and peace. Especially, I will decorate my bedroom with natural paintings because it will give me feelings of relaxation and serenity và help me release pressed strains. To lớn put it briefly, trang chủ is always the nicest world for me and i hope for the day when my future house will come true.

84+1 nếu như thích, -1 còn nếu không thích

No

My future house will be a villa.It will be by the sea because I want to see the beach.It will be surrounded by tall trees and flowers.There will be a swimming pool in front và a large flower garden behind the house.My future house will have 9 rooms with many modern appliances such as:cleaning dishwasher,a modern fridge .there

67+1 nếu thích, -1 còn nếu như không thích

No

My future house will be on the ocean.it will be surrounded by tall trees và blue sea.there will be a swimming pool in front of và a large flower garden behind in the house. There will be a helicopter on the roof đắm say that I can fly.my future house will have solar energy. There will be some robots in the house. They will help me do the housework, such as cleaning the floor,cookin meals, washing clothes & feeding the dog và cats.I will have a super smart TV in my house. It will help me suft the internet, send and receive e-mails. Ít will also help me order food from the supermarket. I love my future house very much

103+1 ví như thích, -1 còn nếu không thích

Hi everyone, today I will introduce you lớn my future home. My house will be the best house of all time, it will be near bieenrboiwr because I swimming. Two-storey house made of many different materials. Around the house will be covered by a green of nature. In the house there will be many rooms with modern & formal designs. There are two robots doing housework. Everywhere in the house is smart: a clear-screen TV with a cảm ứng screen, automa air conditioning, ... In the house, there will be two cute, obedient puppies. You see, I have a big dream, so beautiful, I will try to lớn prace and work very well khổng lồ be able khổng lồ build this wonderful house.Dịch:Chào những bạn, hôm nay mình sẽ trình làng đến chúng ta về ngôi nhà sau đây của mình. Ngôi nhà của mình sẽ là một trong ngôi bên tuyệt nhất số đông thời đại, nó đang gần bieenrboiwr vì mình đang có nhu cầu muốn bơi. Căn nhà hai tầng làm bởi nhiều làm từ chất liệu khác nhau. Xung quanh nhà sẽ được bao che bởi một màu xanh của thiên nhiên. Trong công ty sẽ có không ít phòng cùng với thiết kế hiện đại và trang trọng. Bao gồm hai nhỏ rô bốt làm việc nhà. đều nơi vào nhà đầy đủ thông minh: ti vi screen cong rõ rệt có màn hình cảm ứng, cân bằng tự động,... Trong nhà sẽ sở hữu được hai bé cún nhỏ dại dễ thương, ngoan ngoãn.Không gian nhà cấu kết vừa gần gũi với thiên nhiên.Các bạn thấy đấy, mình tất cả một mong mơ thiệt lớn, thật đẹp, bản thân sẽ cố kỉnh gawngshocj tập và thao tác làm việc thật xuất sắc để rất có thể xây dựng được một căn nhà hay diệu này.

65+1 giả dụ thích, -1 nếu không thích

Hello everyone!Now I am going khổng lồ talk about my house in the future. It will be a very modern,beautiful villa by the sea. Around my house there will be many green trees especially coconut trees. Outside my window I can see blue sea with trắng sand sometimes I also see some tourists come here khổng lồ swim và visit. There will be 10 rooms in it & each room will have high-end equipment.. My future house might use solar and wind energy tooperate all appliances. There will be a lot of smart machines such as a fridge, a microwave oven, a washing machine and dishwasher. Most of them will be automa. They might refresh food, cook meals, wash và dry clothes or dishes. I will also have a super TV help me surf the Internet, order food, keep in tương tác with friends from all over the world. There is one thing I really want my house have that is there will be 2 robots in the house help me to bởi vì the house work even so take care of my children. In short, I love my future house so much!Vocabulary:1. Villa: biệt thự2. Tourist: khách hàng du lịch3.operate: vận hành4.appliance: thiết bị5:keep in liên hệ with friends: giữ liên lạc vs các bạn bè6.microwave oven: lò vi sóng7.refresh: làm tươi8.automa: từ động
Vì hơi lười dịch bài nên mk chỉ đưa ra nghĩa của một số từ thôi nha. :>>* Nếu có từ gì m.n ko phát âm thì có thể phản hồi mk cắt nghĩa cho !!!

54+1 giả dụ thích, -1 nếu như không thích

No

My future house will be by the sea. It"s small but beautiful.There will be tall trees & blue sea surrounded it. It will has five rooms in it: a living room, two bedrooms, a bathroom và a kitchen. My future house will have solar energy. There will be some robots in the house. They will have me to bởi vì the housework. I will have a super smart TV, too. So I can Watch TV programmes from the space.

55+1 giả dụ thích, -1 nếu như không thích

vớ vẩn

42+1 nếu thích, -1 nếu như không thích

*

NGẮN QUÁ, VIẾT DÀI HƠN COI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

21+1 nếu như thích, -1 nếu không thích

*
Sang

My dream house is a large villa. It is near the coast, surrounded by rows of coconut trees & the blue sea. There are sixteen rooms in my house và half of them for relaxation and entertainment. It has a big garage so that I can store my super cars there. My house has wind nguồn or solar energy. I use hi-tech & automa machines such as a smart clock, modern fridge, automa dishwasher và washing machine. They can be controlled by voice & help me tell the time, forecast weather, preserve food and wash dishes và clothes. There is a super smart TV in my house. I might surf the internet, watch my favourite TV programmes from space or contact friends on other planets by this fantas TV. I might also join online classes on TV và not have to go to school.dịch là : chớ ném đá nhangôi nhà mong ước của tôi là một biệt thự lớn. Nó nằm ngay sát bờ biển, được bao quanh bởi đầy đủ hàng cây dừa và hải dương xanh. Gồm mười sáu phòng trong đơn vị tôi với một nửa trong các đó để thư giãn và giải trí và giải trí. Nó tất cả một nhà nhằm xe mập để tôi có thể lưu trữ cực kỳ xe của bản thân mình ở đó. Nhà tôi có tích điện gió hoặc tích điện mặt trời. Tôi sử dụng các máy công nghệ cao và tự động hóa như đồng hồ đeo tay thông minh, tủ lạnh hiện đại, lắp thêm rửa chén auto và đồ vật giặt. Chúng rất có thể được điều khiển bằng giọng nói và góp tôi biết thời gian, dự báo thời tiết, bảo quản thực phẩm và rửa chén bát và quần áo. Bao gồm một dòng TV hết sức thông minh trong công ty tôi. Tôi hoàn toàn có thể lướt internet, xem những chương trình TV yêu dấu từ không khí hoặc liên lạc với anh em trên những hành tinh khác bằng chiếc TV tuyệt vời và hoàn hảo nhất này. Tôi cũng rất có thể tham gia những lớp học tập trực tuyến trên TV và chưa hẳn đi học.

Xem thêm: Những câu nói độc về tình yêu đẹp ngắn gọn, tổng hợp những câu nói hay nhất về tình yêu

41+1 nếu như thích, -1 còn nếu như không thích

No

My dream house is a large villa. It is near the coast, surrounded by rows of coconut trees và the xanh sea. There are sixteen rooms in my house & half of them for relaxation và entertainment. It has a big garage so that I can store my super cars trere. My house has wind power or solar energy. I use hi-tech & automa machines such as a smart clock, morden fridge, automa dishwasher và washing machine. They can be controlled by voice và help me tell the time, forecast weather, preserve food and wash dishes & clothes. There is a super smart TV in my house. I might surf the internet, watch my favourite TV programme from space or contact friends on other planets by this fantasic TV. I might aloso join online classes on TV & not have to go to lớn school.Bản dịch:Ngôi nhà mơ ước của tôi là 1 biệt thự lớn. Nó gần bờ biển, bao quang bởi hàng dừa và biển xanh. Có 16 phòng trong nhà của tôi và 1 nửa trong số chúng để thư giãn và giải trí. Nó có một nhà để xe cộ lớn để tôi có thể giữ trữ siêu xe của tôi ở đó. Nhà tôi có điện gió hoặc năng lượng mặt trời. Tôi sử dung máy móc công nghệ cao và tự động như đồng hồ thông minh, tủ lạnh hiện đại, máy rửa chén tự động và máy giặt. Chúng có thể được kiểm soát bằng giọng nói và giúp tôi nói thời gian, dự báo thời tiết, bảo quản thức nạp năng lượng và rửa chén đĩa, quần áo. Có một chiếc TV vô cùng thông minh trong nhà tôi. Tôi có thể lướt internet, coi chương trình truyền hình yêu thích của tôi từ không gian hoặc liên hệ với bạn bè bên trên các hành tinh khác của TV tuyệt vời này. Tôi cũng có thể tham gia các lớp học trực tuyến trên TV và ko phải đi học
My future house will be by the sea. It"s small but beautiful.There will be tall trees and blue sea surrounded it. It will has five rooms in it: a living room, two bedrooms, a bathroom & a kitchen. My future house will have solar energy. There will be some robots in the house. They will have me to vày the housework. I will have a super smart TV, too. So I can Watch TV programmes from the space.

20+1 nếu như thích, -1 nếu như không thích

4.1

4.356 sao / 1058đánh giá

5 sao- 736 tấn công giá
4 sao- 78 đánh giá
3 sao- 43 tấn công giá
2 sao- 34 tấn công giá
1 sao- 167 tấn công giá

Điểm4.1SAO bên trên tổng số1058đánh giá

Gửi lời giải hoặc phản hồi của bạn tại đây:

Chọn hình ảnh chụp giải mã và đăng lên:

Hoặc nhập câu chữ lời giải, bình luận tại đây (α π √ Ω ∽ ∞ Δ μ ∈ ∉ ∋ ⊂ ∩ ∪ ∀ ∃ ≤ ≥ ∝ ≈ ⊥ ± ∓ ° ωt + φ λ):

Bài tập liên quan:

và share page Lazi

fb.com/lazi.vnđể nhận được nhiều thông tin thú vui và hữu dụng hơn nữa!

ChàoĐẹp Trai, bạn đang có tâm trạng cố kỉnh nào?

VuiBuồnBình thường

Bài tập bắt đầu nhất:

Tìm min: (sinx + 2cosx + 1)/(sinx + 2cosx + 2) = y; y = sin^4x - 4sin^2x + 5 (Toán học tập - Lớp 11)Hòa tan trọn vẹn 2.4g Mg vào vào 100ml hỗn hợp HCl 3M. Tính p
H của dung dịch thu được. Cho Mg = 24 (Hóa học tập - Lớp 11) (chưa gồm lời giải)Tính mật độ ion của Al3+ cới Cl khi dung dịch Al
Cl3 bởi 0,05M (Hóa học - Lớp 11) (chưa có lời giải)Cho nhị điểm q.1 = -2.10^-6 (C), q.2 = 4.10^-6 (C). Đặt tại 2 điểm A và B biện pháp nhau 10 centimet trong không khí. Xác minh lực năng lượng điện đó q1, q2 công dụng lên q0 = 5.10^-6 (C). Khi q0 để ở C bao gồm AC = BC = 5 cm (Vật lý - Lớp 11) (chưa có lời giải)Từ thông điệp của bài bác văn