Bộ Đề thi học sinh giỏi lớp 5 môn tiếng Anh có đáp án giúp các em học sinh lớp 5 ôn thi học sinh giỏi lớp 5 năm 2022 - 2023 môn tiếng Anh hiệu quả.

Bạn đang xem: Đề thi tiếng anh lớp 5 học sinh giỏi


Đề thi học sinh giỏi tiếng Anh lớp 5 số 1

Read and complete.

Promised; lived; bit; went; asked

THE LITTLE MICE AND THE BIG ELEPHANTS

Once upon a time, there were mice (1)……… in a ruined village.

On the way to the lake for water, the big elephants (2) ......................through the village and trampled lots of mice. First, the mice (3) ...............................the elephants for changing their way to the lake. The mice (4) ...............................to help the elephants later. The elephant King laughed but still agreed. Next, the King of the nearby Kingdom wanted to catch more elephants. Then the elephants got trapped in nets. Finally, the mice (5) ...............................off the net and rescued the elephants.


Choose the correct answer.

01. Is this an eraser? _________, It is.

A. a

B. an

C. No

D. Yes

02. These are pink and white_________.

A. a cloud

B. clouds

C. cloud

D. a clouds

03. Who’s _________? It’s _________ baby sister, Trang.

A. this/I

B. this/is

C. this/my

D. this/an

04. Don’t _________ my bag.

A. pick

B. put

C. take

D. touch

05. What color _________ her pens? _________green and red.

A. is/It’s

B. are/They’re

C. are/There are

D. is/They’re

Read the text and answer the question.

Hi, I’m Nam. I am going to visit my grandparents this weekend. They live in the countryside. I’m going to stay there for two days. I’m going to plant some flowers in the garden near the house

01. Who is he going to visit this weekend?

.................................................................................................................

02. Where do his grandparents live?

...................................................................................................................


03. How long is he going to stay there?

.....................................................................................................................

04. What is he going to plant in the garden?

...................................................................................................................

ĐÁP ÁN

Read and complete.

Promised; lived; bit; went; asked

THE LITTLE MICE AND THE BIG ELEPHANTS

Once upon a time, there were mice (1)……lived… in a ruined village.

On the way to the lake for water, the big elephants (2) ......went.........through the village and trampled lots of mice. First, the mice (3) ...........asked...............the elephants for changing their way to the lake. The mice (4) .............promised.............to help the elephants later. The elephant King laughed but still agreed. Next, the King of the nearby Kingdom wanted to catch more elephants. Then the elephants got trapped in nets. Finally, the mice (5) ..........bit.............off the net and rescued the elephants.

Choose the correct answer.

1 - D; 2 - B; 3 - C; 4 - D; 5 - B;

Read the text and answer the question. 

1 - He is going to visit his grandparents.


2 - They live in the countryside.

3 - He is going to stay there for two days.


4 - He is going to plant some flowers in the the garden.

Đề ôn thi học sinh giỏi lớp 5 môn Tiếng Anh số 2

I. Tìm từ có cách phát âm khác với những từ còn lại:

1. A. visit B. books C. friends D. because

2. A. can B. have C. watch D. badminton

3. A. cold B. cool C. circle D. picnic

4. A. warm B. small C. draw D. want

5. A. great B. break C. beautiful D. steak

Đáp án

1. B2. C3. C4. D5. C

II. Tìm từ khác loại so với những từ còn lại.

6. A. warm B. cool C. dry D. sun

7. A. souvernir B. interesting C. bike D. picture

8. A. Singaporean B. Chinese C. Ireland D. English

9. A. sound B. museum C. circus D. airport

10. A. cooker B. footballer C. farmer D. singer

Đáp án

6. D7. B8. C9. A10. A

III. Chọn đáp án thích hợp để hoàn thành câu sau.

11. She is from Moscow, so she is ..................

A. Chinese B. Russian C. American D. Vietnamese

12. He lives .................... 86 Tran Hung Dao street.

A. on B. in C. at D. from

13. Look! It ......................... again.

A. rains B. is raining C. raining D. to rain

14. How often do you play tennis? - I .............. play it.

A. often B. sometimes C. never D. all A, B, C

15. Where ............ Mrs Mai live two years ago?

A. did B. do C. does D. is

16. She works in a hospital, so she is a.........

A. teacher B. driver C. worker D. nurse

17. Music, English, Math are .................. at school.

A. subjects B. favourites C. games D. festivals

18. There ........... a lot of people at the party last night.


A. did B. are C. was D. were

19. He often travels..........car..........my father.

A. by/ for B. by/ with C. with/ by D. for/ by

20. It........... rainy in summer.

A. often is B. is often C. was often D. often

21. What did she........ ?

A. draw B. drawed C. drew D. drawing

22. Do you want to go..........?

A. swim B. swimming C. to swim D. swam

23. What........... the matter with you yesterday morning?

A. is B. are C. was D. were

24. She ......... in Thai Binh now.

A. is B. is being C. was D. are

25. Her mother bought her ........... uniform yesterday.

A. a B. an C. the D. 0

Đáp án

11. B12. C13. B14. D15. A
16. D17. A18. D19. B20. B
21. A22. B23. A24. A25. B

IV. Tìm ra lỗi sai (trong A, B, C hoặc D) trong mỗi câu sau:

26. How many milk do you want today?

A B C D

27. You must go to see me sometime.

A B C D

28. There are four person in Mr. Phong"s family.

A B C D

29. How much money is the table?

A B C D

30. She is going to travel to Thailand for a little days.

A B C D

31. What time does she often has breakfast?

A B C D

32. She has Music lessons twice one week.

A B C D

33. My birthday is on February.

A B C D

34. My father often goes to home at 5 p.m.

A B C D

35. Would you like any water to drink?

A B C D

Đáp án

26. A (How many => How much)31. C
27. B32. D
28. B (person => people)33. C
29. B34. C
30. D35. C

V. Khoanh tròn đáp án đúng để hoàn thành đoạn văn sau:

Last month, the students in Hanoi city ...36... an English language festival. At eight o"clock ...37... the morning, ...38 ... festival began. All the teachers and students at the festival were...39... beautiful school uniforms. Flowers ...40... everywhere. They had ...41... big concert in the school yard. They danced, sang, ...42... stories and performed plays ...43... English. They had a big party, ...44.... The festival finished at half ...45... eleven. They altogether enjoyed a good time.

36. A. have B. had C. to have D. having

37. A. in B. on C. at D. of


38. A. a B. an C. the D. by

39. A. of B. on C. in D. at

40. A. are B. is C. were D. was

41. A. a B. an C. to D. the

42. A. told B. say C. spoke D. talked

43. A. of B. in C. with D. by

44. A. too B. to C. two D. today

45. A. past B. part C. to D. pass

Đáp án

36. B37. A38. C39. C40. C
41. A42. A43. B44. A45. A

VI. Chọn câu trả lời có sắp xếp đúng:

46. am/ going to/ there/ I/ stay/ three days/ for/./

A. I am going to stay there for three days.

B. I am going to there stay for three days.

C. I am going to stay for three days there.

D. I am going to stay for there three days.

47. is/ often/ warm/ in/ weather/ Spring/ the/./

A. The weather is often warm in Spring.

B. The weather often is warm in Spring.

C. The weather is warm often in Spring.

D. The weather is in Spring often warm.

48. Hoa/ on/ Was/ Hanoi/ born/ in/ 5th / January/?/

A. Hoa was born in Hanoi on 5th January.

B. Hoa was born on 5th January in Hanoi.

C. Was Hoa born in Hanoi on 5th January ?

D. Was Hoa born in Hanoi on 5th January.

49. Go/ straight/ traffic on/ after/ lights / the /./

A. Go straight on lights after the traffic.

B. Go straight on after the traffic lights.

C. Go straight lights on after the traffic.

D. Go straight after on the traffic lights.

50. Why/ Music/ very/ important/ is/ her/ to/?/

A. Why is her very important to Music?

B. Why is Music important very to her?

C. Why is Music very important to her?

D. Why is very important Music to her?

Đáp án

46. A47. A48. C49. B50. B

Đề ôn thi học sinh giỏi lớp 5 môn Tiếng Anh số 3

PHẦN I: NGHE HIỂU

I. Sắp xếp thứ tự đúng của cả đoạn văn sau:

1. He is hungry

2. He closes the refrigerator

3. It is a package of hot dogs

4. Six hot dogs are in the package

5. He opens the refrigerator

6. He sees a package

7. He takes two hot dogs out of the package

8. He puts the hot dogs on a plate

9. He looks inside the refrigerator

10. He wants something to eat

Trả lời ................................................................................................

Đáp án: 1 - 10 - 5 - 9 - 6 - 3 - 4 - 7 - 8 - 2

II. Điền từ thích hợp vào ô trống

She ............(1) the book. It is her ..............(2) book. It has a ................(3) cover. It has .............(4) pages. It has many ..............(5). It ........(6) pictures of many animals. She likes animals. She has ..............(7) cats. She likes her cats.. .........(8) names are Fluffy and Muffy. She ...........(9) them the pictures .........(10) the book.

Đáp án

She ......gets......(1) the book. It is her ......favorite........(2) book. It has a .......blue.........(3) cover. It has .......25......(4) pages. It has many .....pictures.........(5). It ...has.....(6) pictures of many animals. She likes animals. She has .......2.......(7) cats. She likes her cats.. ...Their......(8) names are Fluffy and Muffy. She .....put......(9) them the pictures ...into......(10) the book.


PHẦN II: KIẾN THỨC NGÔN NGỮ

I. Chọn từ có phần gạch chân được phát âm khác so với các từ còn lại

1. A. books B. pencils C. rulers D. bags

2. A. read B. teacher C. eat D. ahead

3. A. tenth B. math C. brother D. theater

4. A. has B. name C. family D. lamp

5. A. does B. watches C. finishes D. brushes

6. A. city B. fine C. kind D. like

7. A. bottle B. job C. movie D. chocolate

8. A. son B. come C. home D. mother

II. Chọn một từ không cùng nhóm với các từ còn lại

1. A. never B. usually C. always D. after

2. A. orange B. yellow C. apple D. blue

3. A. sing B. thirsty C. hungry D. hot

4. A. apple B. orange C. milk D. pear

5. A. face B. eye C. month D. leg

6. A. you B. their C. his D. my

7. A. sunny B. windy C. weather D. rainy

8. A. in B. but C. of D. under

Đáp án

1. D2. C3. A4. C
5. C6. A7. C8. B

III. Chọn đáp án đúng nhất (A, B, C hoặc D) để hoàn thành các câu sau

1. She ................... to the radio in the morning.

A. listen B. watches C. listens D. sees

2. My friend ................... English on Monday and Friday.

A. not have B. isn"t have C. don"t have D. doesn"t have

3. I am ..........., so I don"t want to eat any more.

A. hungry B. thirsty C. full D. small

4. Last Sunday we................in the sun, we ẹnjoyed a lot.

A. had great fun B. have great fun

C. have funs D. had great funs

5. I"m going to the .................... now. I want to buy some bread.

A. post office B. drugstore C. bakery D. toy store

6. Another word for "table tennis".............................

A. badminton B. ping-pong C. football D. volleyball

7. The opposite of "weak" is ....................................

A. thin B. small C. strong D. heavy

8. How............is it from here to Hanoi?

A. often B. far C. many D. much

9. Where...................you yesterday? I was at home.

A. was B. are C. were D. is

10. What is the third letter from the end of the English alphabet?

A. X B. Y C. X D. V

11. ................... you like to drink coffee? Yes, please.

A. What B. Would C. Want D. How

12. I often watch football matches..............Star Sports Channel.

A. on B. in C. at D. of

13. What about ................. to Hue on Sunday?

A. to go B. go C. going D. goes

14. I……………go swimming because I can’t swim

A. often B. never C. usually D. sometimes

15. His mother bought him ……….. uniform yesterday

A. a B. an C. the D. two

16. The story is so uninteresting, it means that the story is…………………….

A. nice B. exciting C. funny D. boring

17. My school …… three floors and my classroom is on the first floor.

A. have B. has C. are D. is

18. His mother is a doctor. She works in a ………………….

A. hospital B. post office C. restaurant D. cinema

19. He often travels......................car……………….........my father.

A. by/ for B. by/ with C. with/ by D. for / by

20. I ask my mother to…………..my dog when I am not at home

A. see B. look after C. look at D. take of

Đáp án

1. A2. D3. C4. A5. C6. B7. C
8. B9. C10. C11. B12. A13. C14. B
15. A16. D17. B18. A19. B20. B

IV. Em hãy điền một giới từ thích hợp điền vào chỗ trống để hoàn thành các câu sau

1. My father works for a company (1)…………… Monday (2) …………… Friday.

2. He lives (3)…………………………. a house (4) ……………… the countryside.

3. Lan is standing near the store and she is waiting (5) …………………… the bus.

4. I agree (6)………..… you about that.

5. I have English (7)……………Wednesday and Friday

6. Look (8) …………………… the picture (9) ……………….. the wall, please!

Đáp án

1 - from ; 2 - to ; 3 - in ; 4 - in ; 5 - for ; 6 - with ; 7 - on ; 8 - at ; 9 - on

V. Cho dạng đúng của động từ trong ngoặc

1. What ( do)...........................your sister now ? She ( skip)................

2. There ( be)………………a lot of people at the party last night.

3. Kate ( play ) .....................volleyball every afternoon , but she ( play).................... .badminton now.

4. We should ( do )..........................morning exercises

5. He (see)…………………………….. a big dragon in his dream.

6. Laura ( be )...............from Canada. She ( speak ).................. English and French. She ( come) ...................... to Vietnam tomorrow. She ( stay )..................in a hotel in HCM City for 3 days. She ( visit ) ............... a lot of places of interest in Viet Nam

7. My brother can ( swim )....................................

8. I prefer (live)…………………..in a village because it is peaceful.

9. There ( be)…………………………………… a chair and two tables in the room.

Đáp án

1 - is your sister doing - is skipping; 2 - were; 3 - plays - is playing;

4 - do; 5 - saw; 6 - is - speaks - will come - will stay - will visit;

7 - swim; 8 - living/ to live; 9 - is;

VI. Hãy viết câu sau có nghĩa sử dụng từ hoặc nhóm từ gợi ý dưới đây

1. What time / Nga / get / morning?

………………………………………………………………………………

2. You / can / games / afternoon / but / must / homework / evening

………………………………………………………………………………

3. It is / cool / dry / November /April

………………………………………………………………………………

4. When / it / hot / we / often / go / swim

………………………………………………………………………………

5. Last summer/ Nam/ spent/ holiday/ Singapore/ his family

………………………………………………………………………………

6. I/ want/ robot/ to/ the cleaning/ the cooking

……………………………………………………………………………

7. They/ went/ China / plane / stayed / a hotel

……………………………………………………………………………

8. We / don’t/camping/because/we/ have/ tent

……………………………………………………………………………

Đáp án

1 - What time does Nga (often) get up in the morning?

2 - You can play games in the afternoon but you must do homework in the evening

3 - It is cool and dry from November to April

4 - When it is hot we often go swimming

5 - Last summer Nam spent (his) holiday in Singapore with his family

6 - I want a robot to do the cleaning and the cooking

7 - They went to China by plane and stayed in a hotel

8- We don’t go camping because we don’t have tent

VII. Điền từ thích hợp vào ô trống

Vietnam is in the South- East Asia. It has (1) ________ of beautiful mountains, rivers and beaches. (2) ________ are two long (3) _________ in Vietnam: the Red River in the north and the Mekong River in the (4) _______. The Mekong River is the (5) _______ river in the South- East Asia and of course it is longer (6) _______ the Red River. The Mekong River starts in Tibet and (7) __________ to the Bien Dong. Phanxipang is the highest(8)_______________ in Vietnam. It’s 3,143 meters. Vietnam also (9) ___________ many nice beaches such (10)______________ Sam Son, Do Son, Nha Trang, Vung Tau.

Đáp án

1. a lot 2. There 3. rivers 4. south 5. longest

6. than 7. flows 8. moutain 9. has 10. as

VIII. Viết lại những câu sau sao cho nghĩa không thay đổi bắt đầu bằng từ cho sẵn

1. My brother is taller than me.

-> I ___________________________

2. My class had 35 pupils last year.

-> There ___________________________

3. Nam likes tea.

-> Nam’s favorite ___________________________

4. Let’s go fishing.

-> Why don’t we ___________________________

5. The bookstore is behind the bakery.

-> The bakery is ___________________________

6. Ha walks to school everyday.

-> Ha goes ___________________________

7. She is Hoa’s mother.

-> Hoa ___________________________

8. Linda likes chicken.

-> Her favorite ____________________________

Đáp án

1 - I am shorter than my brother

2 - There were 35 pupils in my class last year

3 - Nam’s favorite drink is tea

4 - Why don’t we go fishing?

5 - The bakery is in front of the bookstore

6 - Ha goes to school on foot everyday

7 - Hoa is her daughter

8 - Her favorite food is chicken

PHẦN III: VIẾT

X. Em hãy viết đoạn văn bằng tiếng anh kể kì nghỉ hè thú vị nhất mà em từng trải qua.

Đề thi hsg tiếng Anh lớp 5 có đáp án số 4

I. Khoanh tròn đáp án đúng:

1. What subject do you like .......... ?

a. most b. best c. English d. in

2. This is the story .......... my class.

a. of b. to c. with d. for

3. Are you writing a letter.......... her?

a. for b. about c. to d. from

4. I"m reading a book .......... Santa Claus.

a. about b. to c. from d. with

5. Did your father read a letter ............. your sister, yesterday?

a. for b. from c. about d. of

6. The teacher is telling a story ............ the students.

a. for b. about c. to d. from

7. We are learning ............... animals and plants ....... French.

a. for - in b. about - in c. to - of d. about - of

8. I"m doing my homework. Let"s play chess ........... .

a. early b. late c. later d. too

9. There is a market .............. my house.

a. near b. on c. in d. from

10. ......... the break time, we never play volleyball.

a. in b. during c. until d. before

11. I often play football .......... the schoolyard with my friends.

a. on b. side c. in d. in frond of

12. What did you do ......... Ha Long Bay?

a. the b. in c. from d. at

13. My brother usually goes fishing .......... quiet dark.

a. in b. during c. until d. after

14. What did her friends do ......... ?

a. there b. tonight c. homework d. every day

15. Can you tell me .......... your school?

a. to b. from c. about d. with

16. Let"s sing a song ....... A, B, C.

a. for b. from c. about d. of

17. Say good bye ......... Miss Mai.

a. about b. to c. from d. with

18. There"s a small cloud ......... there.

a. over b. in c. next d. behide

19. Next weekend, they are watching a foot ball match between Liverpool and Manchester United .........Oxford stadium.

a. of b. in c. from d. at

20. The first month ...... the year is Kanuary?

a. at b. about c. of d. in

21. When are you coming ........... Ha
Noi? ......... three days.

a. after - back b. back - after c. from - at d. from - in

22. ........... where"s the museum? Well, go......... turn right. It"s on your left.

a. sorry - ahead b. excuse me - ahead c. sorry - to d. excuse me - ing

23. I"m going to Ho Chi Minh city ........ boat.

a. by b. on c. in d. with

24. My mother ............. to work at 6.00 am.

a. is going b. goes c. went d. go

25. Look! Lan ............ her exercises in the class.

a. does b. do c. is doing d. did

26. I .............. a football match with my girl friend, tonight.

a. watched b. watch c. am watching d. am going to watch

27. We often go to sleep early but we went to bed ........ yesterday.

a. late b. too c. on d. at

28. Miss Hoa and her boy friend are in the kitchen. They..........

a. cook b. cooked c. are cooking d. cooks

29. I.......... with my ant in Hue in 2008.

a. live b. am living c. lives d. lived

30. Where"s mummy? She is in the living room. She .............. a newspaper.

a. read b. reads c. is going to read d. is reading

31. Last Sunday ........... her birthday. I ............ her a lot of flowers.

a. were - gave b. was - gave c. were - give d. was - give

32. Now, It"s break time. They ................ volleyball ............ the schoolyard.

a. play - in b. are playing - on c. are playing - in d. play - on

33. My brother ................... me next Monday.

a. visits b. visited c. is visiting d. is going to visit

34. He ................ A new bike last spring. Are you ........... it at the moment?

a. buy - see b. bought - seeing c. bought - see d. buy - seeing

35. What time ....... you sleep last night? I .......... at 8.00.

a. do - sleep b. did - sleep c. do - slept d. did - slept

36. I never go swimming but I .......... very much yesterday.

a. don"t swim b. swam c. didn"t swim d. am swimming

37. Mr Hung usually ............. to many interesting place in summer.

a. go b. went c. goes d. is going

38. I ......... back home .......... school very early last Friday.

a. come - to b. come - from c. came - to d. came - from

39. She ............... her teeth and .......... her face every morning.

a. brushes - washes b. brush - wash c. brushs - washes d. brushes - washs

40. I sometimes play hide-and-seek in the schoolyard........

a. last week b. next week c. every day d. to day

II. Đọc đoạn văn và chọn đáp án đúng:

My family lives near a small school. There are four ........(1) in it. My parents, sister and me. I am the youngest member. My father is a worker in the factory, He works such as an engineer. He ........(2) up early in the morning. First he brushes his teeth and .........(3) his face. Then he has a bread ...........(4) breakfast. His work starts from7.00 am to 4.00 pm so He comes ...........(5) home very early. In the evening He stays at home , watches TV and goes to bed at 10.00 pm. And My mother is an English teacher at Hung Ha town. My parents are very young. My sister is a student .....(6) Minh Khai primary school. She is thirteen years old. She is in her classroom. She is studying Arts subject. She can draw many pictures. They are very beautiful. She likes Arts the most because she wants to be an artist. I am a student too, I like ........(7) football, go fishing, go camping and go swimming in summer. Last year my family went to Ho Chi Minh city to visit our uncles and ants. They .......(8) many photos with my family. I bought a lot of souvernirs ........(9) my friends. Now I am in my class I am learning English because tomorrow my school is holding the English language Festival. All the teachers and students are going to ......(10) beautiful school uniforms. We are going to have a good time.

1. a. members b. member c. personal d. peoples

2. a. wake b. waked c. wakes d. got

3. a. wash b. washes c. washed d. is washing

4. a. about b. with c. to d. for

5. a. out b. 0 c. back d. in

6. a. at b. in c. on d. of

7. a. to play b. play c. played d. playing

8. a. took b. take c. takes d. are going to take

9. a. to b. for c. about d. of

10. a. the b. with c. a d. wear

II. Dùng từ gợi ý sắp xếp thành câu hoàn chỉnh:

1. How/ weather/ yesterday?

..................................................................................................

2. Why/ aren’t/ you/ train?.

.................................................................................................

3. He/ going/ home/ of/ souvernirs

...................................................................................................

4. How far/ it/ there/ Hanoi?

..................................................................................................

5. Is/ he/ the museum/ the zoo?

..................................................................................................

6. My brother/ not/ post office/ tomorrow

...................................................................................................

7. Did/ to bed/ 7.00pm?
No,She/ not

...................................................................................................

8. you/ at/ home/ night?.

.................................................................................................

9. often/ you/ badminton? Twice/ three times/ week

...................................................................................................

10. long/ it/ take/ here/ there/ bus ?

........................................................................

ĐÁP ÁN

I. Khoanh tròn đáp án đúng:

1 - a; 2 - a; 3 - c; 4 - a; 5 - d;

6 - a; 7 - b; 8 - c; 9 - a; 10 - b;

11 - c; 12 - d; 13 - a; 14 - a; 15 - c;

16 - d; 17 - b; 18 - a; 19 - b; 20 - c;

21 - b; 22 - b; 23 - a; 24 - b; 25 - c;

26 - d; 27 - a; 28 - c; 29 - d; 30 - d;

31 - b; 32 - c; 33 - d; 34 - b; 35 - d;

36 - b; 37 - c; 38 - d; 39 - a; 40 - c;

II. Đọc đoạn văn và chọn đáp án đúng:

1 - a; 2 - c; 3 - b; 4 - d; 5 - c;

6 - a; 7 - b; 8 - a; 9 - b; 10 - d

II. Dùng từ gợi ý sắp xếp thành câu hoàn chỉnh:

1. How/ weather/ yesterday?

.......How was the weather yesterday?..............

2. Why/ aren’t/ you/ train?.

....Why aren"t you on training?.....................

3. He/ going/ home/ of/ souvenirs

.....He is going home with bag of souvenirs ............

4. How far/ it/ there/ Hanoi?

.......How far is it from there to Ha Noi ?............

5. Is/ he/ the museum/ the zoo?

.......Is he going to the museum or the zoo ?...........

6. My brother/ not/ post office/ tomorrow

.......My brother isn"t going to the post office tomorrow..........

7. Did/ to bed/ 7.00 pm? No, She/ not

.......Did she go to bed at 7 p.m ? No, she didn"t ..........

8. you/ at/ home/ night?.

.........Do you stay at home at night ?..................

9. often/ you/ badminton? Twice/ three times/ week

.....How often do you play badminton ? Twice or three times a week ...........

10. long/ it/ take/ here/ there/ bus ?

.......How long it take there by bus ?.....

Xem thêm: Ứng Dụng Xóa Người Trong Ảnh Bằng App Trên Điện Thoại Cực Dễ Dàng

Mời các bạn tải file để xem chi tiết

Trên đây Vn
Doc.com đã giới thiệu Tuyển tập đề thi học sinh giỏi môn Tiếng Anh lớp 5. Mời các bạn tham khảo tham khảo thêm các tài liệu học tập lớp 5 hay khác được cập nhật liên tục trên Vn
Doc.com. Chúng tôi đã chọn lọc những đề thi HSG lớp 5 tiêu biểu nhất để giới thiệu đến các bạn học sinh. Hi vọng, bộ đề thi này sẽ giúp ích nhiều cho việc ôn thi học sinh giỏi lớp 5 môn tiếng Anh của các bạn.

8.911 lượt tải 5.084 lượt tải 2.014 lượt tải
*
21.152 lượt tải 849 lượt tải
*
9.466 lượt tải
*
9.626 lượt tải
*
8.854 lượt tải
*
10.891 lượt tải
*
14.773 lượt tải
*
8.774 lượt tải
*
6.235 lượt tải
*
21.213 lượt tải
*
4.980 lượt tải
*
8.114 lượt tải
*
32.082 lượt tải
*
20.447 lượt tải
*
8.999 lượt tải
*
10.674 lượt tải
*
11.354 lượt tải
*
8.317 lượt tải
*
9.483 lượt tải
*
13.458 lượt tải
*
16.656 lượt tải
*
10.777 lượt tải
*
8.711 lượt tải
*
10.651 lượt tải
*
26.424 lượt tải
*
11.467 lượt tải
*
2.259 lượt tải

Không được sao chép hoặc phát hành lại bất kỳ nội dung nào thuộc eivonline.edu.vn khi chưa được phép